Hyvän radiokampanjan toteuttaminen vaatii monenlaisia päätöksiä. Me autamme mielellämme päätösten tekemisessä ja annamme sinulle avaimet onnistuneeseen yhteiskunnalliseen kampanjointiin radiossa ja verkossa.

Radio välittää tarinoita. Hyvä radiokampanja saa aikaan halutun reaktion kohderyhmässään. Jotta radiokampanjasta tulee onnistunut, tulee siinä olla kaikki osatekijät kunnossa:

Kampanjasuunnittelu

Määritämme yhdessä pääviestin, kohderyhmän, kanavat, toteutustavan, ajankohdan, tuotantoyhtiön sekä kustannukset. Lisäksi laskemme yhteiskunnalliselle kampanjallesi tunnusluvut mitataksemme radiokampanjan huomioarvon ja tehon.

Laadukas käsikirjoitus ja tuotanto

Etsitään luovat toteuttajat kampanjalle. Pääviesti kiteytetään oikealla tavalla, niin että se puhuttelee kohderyhmää ja aikaansaa halutun reaktion. Yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa viestin on tärkeä olla selkeä ja informatiivinen. Tiedämme myös, että tunteisiin vaikuttaminen jättää parhaimman muistijäljen.

Tutkittu tieto käytössäsi

Kampanjasi apuna käytetään tutkittuja tuloksia Suomesta sekä ulkomailta. Tietoa otetaan kotimaan mittavista koko kaupallisen radiokentän kuulijaluvuista, räätälöidyistä asiakastutkimuksista ja valtakunnallisista huomioarvoraporteista.

Huomioarvotutkimukset

Radiokampanjan vaikuttavuutta ja muistijälkeä tutkivat kampanja-analyysit eli huomioarvotutkimukset ovat räätälöitävissä tapauskohtaisesti. Kannustamme asiakkaitamme tutkimaan kampanjatehoa ja suuremmille kokonaisuuksille myönnämme kattavan tutkimusraportin ilman lisäkustannuksia.

RadioMedia käyttää pääosin tunnettua, riippumatonta kansainvälistä tutkimustaloa kampanjamittauksissa. Tapauskohtaisesti myös muita markkinoilla olevia kampanja-analyyseja ajetaan radiossa sekä verkossa. Tutkimukseen vastaajat ovat 15-69 -vuotiaita suomalaisia (n=300).

 

Spottipankki käytössä

RadioMedia palkitsee vuosittain parhaimmat tuotantoyhtiöt ja tuntee alan tositekijät.  Myös kansainvälistä menestystuotantoa seurataan ja pidetään rekisterissä. Tämäkin tieto asiakkaan käytössä kun hiotaan oikeanlaista lähestymistapaa kohderyhmälle.

Verkkonäkyvyys

Radio ohjaa tutkitusti verkkoon ja teemme kampanjakohtaisesti yhteistyötä menestyvien verkkomedioiden kanssa.

 

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa miten onnistut radion avulla!