Yhteiskunnallisen ja vastuuviestinnän palvelut

Tarjoamme sekä yhteiskunnallisille toimijoille että yritysvastuuviestiä välittäville yrityksille Suomen kattavimman ratkaisun viestinsä välittämiseen suoraan suomalaisten korvien väliin.

Tuomme yhteen ne, jotka haluavat ja pystyvät muuttamaan maailmaa

Uskomme, että vain näkyvät teot saavat aikaan pysyviä muutoksia - kun kuulet, niin näet. Äänellä vaikutat suoraan tunteisiin.

Monipuoliseen Med-ratkaisuumme kuuluu vastuullisen yrityksen tavoitteisiin sopivien järjestökumppaneiden löytäminen, fasilitointi sekä yhteisten vastuullisuusviestien välittäminen valituille kohderyhmille.

Tavoita ja vaikuta

RadioMedia tarjoaa kaikki tai valitut jäsenasemansa tärkeiden viestien välittämiseen. 

RadioMedian kumppanuudella vaikutetaan suomalaisiin sekä yhteiskuntaan. Varmista, että hyvät teot ja tavoitteet tulevat kuulluksi!
 

 

RadioMedian kumppanuus

Tavoitat yli 3,7 miljoonaa viikkokuulijaa yhdellä sopimuksella. Ratkaisumme on tarpeisiisi skaalautuva ja sisältää tavoitteesi mukaisen ratkaisun mediasuunnitteluineen. Toimimme kumppanina yhteistyössä mainos-, media- sekä viestintätoimistosi kanssa.

Käytä osaamistamme hyödyksesi; autamme ja tuemme sinua koko prosessissa käsikirjoituksesta viestin läpimenon tutkimiseen saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>