Yhteiskunnallisen ja vastuuviestinnän palvelut

Tarjoamme sekä yhteiskunnallisille toimijoille että yritysvastuuviestiä välittäville yrityksille Suomen kattavimman ratkaisun vastuullisen viestinsä välittämiseen suomalaisten korvien väliin.

Yhteiskunnalliseksi markkinoinniksi ja viestinnäksi katsotaan kaikki kansalaisten hyvinvointia lisäävä ja yhteiskuntaa hyödyttävä voittoa tavoittelematon (non-profit) viestintä. Esimerkkejä toimijoista ovat muun muassa valtiot ja kunnat, järjestöt, säätiöt ja liitot.
 

Tuomme yhteen ne, jotka haluavat ja pystyvät muuttamaan maailmaa

Uskomme, että vain näkyvät teot saavat aikaan pysyviä muutoksia - kun kuulet, niin näet. Äänellä vaikutat suoraan tunteisiin.

Monipuoliseen Med-ratkaisuumme kuuluu vastuullisen yrityksen tavoitteisiin sopivien järjestökumppaneiden löytäminen, fasilitointi sekä yhteisten vastuullisuusviestien välittäminen valituille kohderyhmille.

 

Tavoita ja vaikuta

RadioMedia tarjoaa kaikki tai valitut jäsenasemansa yhteiskunnallisesti tärkeiden viestien välittämiseen. Käytä osaamistamme hyödyksesi; autamme ja tuemme sinua koko prosessissa käsikirjoituksesta viestin läpimenon tutkimiseen saakka.

RadioMedian kumppanuudella vaikutetaan suomalaisiin sekä yhteiskuntaan. Varmista, että hyvät teot ja tavoitteet tulevat kuulluksi!
 

 

RadioMedian kumppanuus

Tavoitat yli 3,7 miljoonaa viikkokuulijaa yhdellä sopimuksella. Ratkaisumme on tarpeisiisi skaalautuva ja sisältää tavoitteesi mukaisen ratkaisun mediasuunnitteluineen. Toimimme kumppanina yhteistyössä mainos-, media- sekä viestintätoimistosi kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>