Koulutukset
 

RadioMedia auttaa kaikkia sidosryhmiä radioon liittyvän ammattiosaamisen kehittämisessä kouluttamalla mm. mediamyyjiä, myynnin johtotehtävissä toimivia henkilöitä, mainostajia, mediasuunnittelijoita ja -ostajia, mainostoimistojen palveluksessa toimivia henkilöitä sekä äänimainostuottajia.

Oppilaitospresentaatiot

  • Rakennamme tarvittaessa oppilaitoksille 1–3 tunnin presentaation radiosta, radiomainonnasta ja radiotutkimuksista. Sisältö räätälöidään yhteistyössä aineopettajan kanssa.

 

Asiakaskohtaiset presentaatiot

  • Asiakaskohtaiset presentaatiot on tarkoitettu radiomainonnan käytön aloittamista tai tehostamista suunnitteleville mainostajayrityksille. Räätälöimme asiakaskohtaisen radiopresentaation mainostaja-asiakkaan markkinointitiimille. Näkökulmana on radiomainonnan mahdollisuudet markkinointiviestinnän osana. Keräämme presentaatioon tiiviin paketin toimialatietoa, kilpailijatietoa, case-esimerkkejä ja tietoa yrityksen kohderyhmien mediakulutuksesta

 

Media- ja mainostoimistojen infot

  • Tapaamme media- ja mainostoimistoja vuosittain. Tunnin mittaisten infojen pääteemana ovat alan tuoreet kotimaiset ja kansainväliset uutiset, caset ja tutkimustulokset.

 

Perehdytyskoulutus radiotoimialaan

  • Perehdytys on tarkoitettu uusille ja suhteellisen uusille RadioMedian jäsenasemien radiomyyjille sekä radion myynnin parissa työskenteleville tuleville radioammattilaisille. Perehdytyksessä tutustutaan radiotoimialaan, mainonnan säännöksiin, radion kuunteluun, toimialan tutkimuksiin sekä radiomainoksiin. Järjestämme perehdytyskoulutuksia muutaman kerran vuodessa.