Kuuntelijamäärä viikossa
5 000
52 47

Radio City on aikuisväestölle suunnattu rock –kanava, joka on tunnettu rehellisistä mielipiteistään, unohtamatta kuitenkaan sydämellisyyttä. Urheilu ja rock on kokonaisuuksia, joista Cityn tunnistaa. Radio City -ketju muodostuu paikallisista radioasemista ja sitä voi ostaa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. 

Musiikin, urheilun ja valtakunnallisen sisällön lisäksi, on alueellinen ohjelmatarjonta oleellinen osa Radio Cityn toimintaa.

Radio Cityllä kuuntelijat ovat laajassa vuorovaikutussuhteessa kanavaan ja Cityn promootiot ja kilpailut ova erittäin suosittuja kuuntelijoiden keskuudessa. Iltaisin City vie kuuntelijansa suorilla liiga selostuksilla tapahtumien keskipisteeseen jääkiekko-otteluiden tunnelmaan. Radion rinnalla on myös www.radiocity.fi internetsivusto, joka on suosittu ja tunnettu laajasta urheilu-, alueuutis- ja rockviihdesisällöstään. Cityn somekanavat kasvavat jatkuvasti ja ovat osa päivittäisi lähetyksiä.

Radio, some ja netti toimivat, yhdessä ja erikseen erittäin hyvänä mainosvälineenä. Spottimainonnan lisäksi Radio City tarjoaa mainostajalle monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten ohjelmakokonaisuuksien sponsorointiin, promootioihin, kilpailuihin, tapahtumayhteistyöhön tai näiden yhdistelmiin.

 

Tavoitetun yleisön kuunteluaika keskimääräisenä päivänä: 
155min
Asematyyppi: 
Alueellinen
Aseman ydinkohderyhmä: 
25-44 v
Kaupallinen kanavaosuus %: 
1.70%
Kuuntelijamäärä viikossa: 
5 000
Tavoitetun yleisön kuunteluaika keskimääräisenä päivänä: 
155min
Tutkimusraportti: 
KRT Radio City Pori

Kuuntelijaprofiili %

9-24: 
15,7
25-54: 
57,5
55+: 
26,8

Sukupuolijakauma

Miehet: 
52,6
Naiset: 
47,4
Tutkimusajanjakso: 
Kesä 2018 - touko 2019

Radio City Pori: Lähetä viesti mediamyyntiin

Send message to media sales

 
1 Alkaa 2 Valmis

Mediamyynti

010 229 0400
Toimilupayhtiö: 
Alueradiot Sastamala Oy / Radio City Pori
Osoite:
Hopunkatu 1 38200 Sastamala
Toimitusjohtaja:
Sami Latva
Ohjelmapäällikkö:
Jani Rajalin