Podcastit

 

Lainsäätäjät -podcast, osa 2:

Lainsäätäjät -podcast osa 2, 3.3.2020: Lainsäätäjät-podcastin toisessa jaksossa radiotoimittajat Aki Linnanahde ja Harri Moisio keskustelevat Eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsenien kanssa suomalaisen median vastuusta faktapohjaisen ja monimuotoisen yhteiskunnallisen keskustelun ylläpitäjänä, hyvästä radio- ja mediasisällöstä ja muista ajankohtaisista aiheista.
 

Lainsäätäjät -podcast, osa 1:

Lainsäätäjät -podcast osa 1, 17.12.2019: RadioMedian Stefan Möller ja Johanna Halkola kutsuttiin joulukuussa Eduskuntaan Liikenne- ja viestintävaliokuntaan keskustelemaan kansanedustajien kanssa autoradion tulevaisuudesta ja alustataloudesta. Samalla aloitettiin Lainsäätäjät-podcast, jonka ensimmäisessä jaksossa Aki Linnanahde ja Harri Moisio haastattelevat kansanedustajia radion ja median merkityksestä alustatalouden valtakaudella, fake news -ajan medialukutaidosta ja muista ajankohtaisista aiheista.

 

 

Kahavipöydässä -podcast: Stefan Möller

Kahavipöydässä -podcast 12.9.2019: Kahavipöydän puhelinlinjalla RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller. Mieshän tietää radiosta bisneksenä ja mediana enemmän kuin kaiken, joten jos radio kiinnostaa, niin kannattaa kuunnella.

 

 

Täry-palkinnon voittaja

RadioMedian podcast 28.6.2019: RadioMedian Stefan Möllerin haastattelussa Täry-palkinnon saaja Miki Liukkonen sekä ylituomari Jani Halme

 

 

Miten alkoholia voi mainostaa audiossa

RadioMedian podcast 23.5.2019: Taina Roth ja Valviran lakimies Anne Ritari ja tarkastaja Iina Väkinen keskustelevat siitä, miten alkoholia voi mainostaa audiossa.

 

 

Miten lääkemainontaa voi mainostaa radiossa

RadioMedian podcast 20.5.2019: Taina Roth ja Lääketeollisuus ry:n lakimies ja erityisasiantuntija Jaakko Laurila keskustelevat RadioMedian podcastissa sääntelystä ja miten lääkemainontaa voi tehdä radiossa