Podcastit

Miten syntyi kaikkien aikojen radiobiisi J. Karjalaisen Hän?

J. Karjalaisen kappale Hän on ollut soitetuin kappale radiossa vuodesta 1985 tähän päivään. J. Karjalainen sai kappaleesta RadioGaalan erikoispalkinnon kesäkuussa 2020. Toimittaja Juha Kakkuri haastatteli Karjalaista biisin taustoista - haastattelussa selviää muun muassa minkälainen oli biisin alkuperäinen sanoitus.

 

Menestyshittien sanoittaja Saara Törmä: ” Lekalla päähän ja sillä mennään”

Yksi tämän päivän menestyshittien tekijöistä on sanoittaja Saara Törmä, joka on kirjoittanut tekstit mm. Kaija Koon ”Kaunis rietas onnellinen”, Lauri Tähkän ”Morsian” ja Jesse Kaikurannan ”Järjetön rakkaus” -kappaleisiin. Myös lukuisat Antti Tuiskun hitit, kuten ”Hyökyaalto” ja ”Valittu kansa” ovat Törmän käsialaa.

Saara Törmä paljastaa toimittaja Juha Kakkurin haastattelussa muun muassa pystyykö kappaleen menestystä ennakoimaan ja mitä Törmän oma ”Lekalla päähän ja sillä mennään” -resepti tarkoittaa.

 

Lainsäätäjät -podcast, osa 2:

Lainsäätäjät -podcast osa 2, 3.3.2020: Lainsäätäjät-podcastin toisessa jaksossa radiotoimittajat Aki Linnanahde ja Harri Moisio keskustelevat Eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsenien kanssa suomalaisen median vastuusta faktapohjaisen ja monimuotoisen yhteiskunnallisen keskustelun ylläpitäjänä, hyvästä radio- ja mediasisällöstä ja muista ajankohtaisista aiheista.
 

Lainsäätäjät -podcast, osa 1:

Lainsäätäjät -podcast osa 1, 17.12.2019: RadioMedian Stefan Möller ja Johanna Halkola kutsuttiin joulukuussa Eduskuntaan Liikenne- ja viestintävaliokuntaan keskustelemaan kansanedustajien kanssa autoradion tulevaisuudesta ja alustataloudesta. Samalla aloitettiin Lainsäätäjät-podcast, jonka ensimmäisessä jaksossa Aki Linnanahde ja Harri Moisio haastattelevat kansanedustajia radion ja median merkityksestä alustatalouden valtakaudella, fake news -ajan medialukutaidosta ja muista ajankohtaisista aiheista.

 

 

Kahavipöydässä -podcast: Stefan Möller

Kahavipöydässä -podcast 12.9.2019: Kahavipöydän puhelinlinjalla RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller. Mieshän tietää radiosta bisneksenä ja mediana enemmän kuin kaiken, joten jos radio kiinnostaa, niin kannattaa kuunnella.

 

 

Täry-palkinnon voittaja

RadioMedian podcast 28.6.2019: RadioMedian Stefan Möllerin haastattelussa Täry-palkinnon saaja Miki Liukkonen sekä ylituomari Jani Halme

 

 

Miten alkoholia voi mainostaa audiossa

RadioMedian podcast 23.5.2019: Taina Roth ja Valviran lakimies Anne Ritari ja tarkastaja Iina Väkinen keskustelevat siitä, miten alkoholia voi mainostaa audiossa.

 

 

Miten lääkemainontaa voi mainostaa radiossa

RadioMedian podcast 20.5.2019: Taina Roth ja Lääketeollisuus ry:n lakimies ja erityisasiantuntija Jaakko Laurila keskustelevat RadioMedian podcastissa sääntelystä ja miten lääkemainontaa voi tehdä radiossa