Osallistumisohjeet

Kaiku 2018

Vuoden 2018 Kaiku-radiomainoskilpailuun ovat voineet osallistua kaikki pääosin Suomessa tuotetut radiomainokset ja radiomainossarjat, jotka on ensiesitetty vähintään yhdellä kotimaisella radiokanavalla 1.12.2017 - 30.11.2018 välisenä aikana.  Lisäedellytyksenä on myös se, että kilpailutyö ei ole aiemmin osallistunut Kaiku-radiomainoskilpailuun.

Radiomainoksen suunnittelua, tuotantoa ja käsikirjoituksen ideaa arvioitavissa kategorioissa (tuotteet, palvelut, yrityskuva, yhteiskunnallinen, paikallinen ja musa/jingle) kilpailutyön voi ilmoittaa korkeintaan kahteen kategoriaan, mikäli kilpailutyö täyttää kategorian osallistumisehdot. Esimerkiksi saman kilpailutyön voi ilmoittaa niin tuotteet- kuin yrityskuva -kategoriaan.

Saman kilpailutyön voi ilmoittaa integroitu- ja teho-kategoriaan, mikäli kilpailutyö täyttää kategorian osallistumisehdot. Näihin kategorioihin ilmoitettava työ voi kuitenkin kilpailla maksimissaan yhdessä radiomainoksen suunnittelua ja käsikirjoitusta mittaavassa kategoriassa.

Kilpailukategorioiden kuvaukset löydät tästä linkistä >>

Kullekin kilpailutyölle täytetään oma ilmoittautumislomakkeensa ja yhteen kilpailutyöhön voi liittää enintään kuusi radiomainosspottia. Yhden spotin esityspituus saa olla korkeintaan 180 sekuntia.

Jokaisesta kilpailutyöstä peritään oma maksunsa. Tuomaristo voi halutessaan siirtää kilpailutyön toiseen kategoriaan.

 

 

Kilpailutyön ilmoittaminen ilmoittautumisjärjestelmän kautta

 
1. Rekisteröityminen

Rekisteröidy Kaikun ilmoittautumisjärjestelmään täyttämällä rekisteröitymislomake. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka linkkiä klikkaamalla pääset luomaan itsellesi salasanan. Jos et ole saanut sähköpostiisi vahvistusta, katsothan myös mahdollisen roskapostikansiosi. Jos vahvistusta ei ole roskapostikansiossa, ota yhteys inka.luomanmaki@radiomedia.fi

 
2. Sisäänkirjautuminen
Kirjaudu antamallasi sähköpostiosoitteella ja luomallasi salasanalla järjestelmään sisään. Käytä samaa käyttäjätunnusta/salasanaa kaikkien kilpailutöidesi ilmoittamiseen.
 

3. Ilmoittautumislomakkeen täyttö ja esikatselunäkymä
Jokaiselle kilpailutyölle täytetään oma lomakkeensa. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja anna vaadittavat tiedot. Lomakkeen oikealta puolelta löydät ohjeistuksen lomakkeen täyttöön. Mainokset tulee ladata ilmoittautumislomakkeeseen mp3-muodossa.

Ilmoittautumislomakkeen täytön jälkeen klikkaa lomakkeen alla olevaa "Siirry esikatseluun" -näkymään. Voit esikatselunäkymässä tarkistaa, että antamasi tiedot ovat oikein, ja voit vielä palata takaisin muokkaamaan lomaketta klikkaamalla "Palaa muokkaamaan" -nappia. Jos kilpailutyön tiedot ovat oikein, klikkaa esikatselunäkymän oikeassa alareunassa "Lähetä" -nappia, jolloin kilpailutyö rekisteröityy järjestelmään. HUOM! Ilman "Lähetä"-napin painallusta kilpailutyö ei rekisteröidy järjestelmään!
 

4. Ilmoittautumisten muokkaus jälkikäteen ja hallintanäkymä
Ensimmäisen työn ilmoittamisen jälkeen voit katsella ja muokata kaikkia ilmoittautumisiasi hallintanäkymässä ilmoittautumisajan puitteissa. Muokkausmahdollisuus löytyy klikkaamalla sivun yläreunassa näkyvää "Omat ilmoittautumiset" -linkkiä. Kyseisellä sivulla näet kaikki ilmoittautumisesi käynnissä olevaan kisaan. Jos haluat muokata kilpailutöitä, klikkaa ensin "Katsele" ja sitten "Muokkaa ilmoittautumista". Kilpailuentrylomakkeiden sisältö on käyttäjän muokattavissa koko kilpailun ilmoittautumisajan verran.

 
Ongelmia tai kysyttävää?
Ota yhteys projektipäällikkö Inka Luomanmäki, sähköposti inka.luomanmaki@radiomedia.fi