Osallistu Kaiku-kilpailuun

Kaiku-radiomainoskilpailuun voivat osallistua kaikki pääosin Suomessa tuotetut radiomainokset ja radiomainossarjat, jotka on ensiesitetty vähintään yhdellä kotimaisella radiokanavalla. Vuoden 2017 Kaiku-radiomainoskilpailuun ilmoittautuminen on käynnissä 30.10.2017 - 5.12.2017 (12.12.2017) välisenä aikana. Kilpailun ilmoittautuminen on nyt päättynyt.

Kategorioissa tuotteet, palvelut, yrityskuva, yhteiskunnallinen, musa/jingle ja paikallinen tuomaristo kiinnittää arvostellessaan huomiota radiomainoksen ideaan, suunnitteluun ja tuotantoon kunkin kategorian luonteen mukaisesti.

Teho-kategoria mittaa kampanjan tuloksellisuutta. Siihen voidaan ilmoittaa monimediakampanjoita, joiden mediapanostuksista vähintään 20 % tulee olla radiosta.

Integroitu-kategoriaan voidaan ilmoittaa kampanja, joka hyödyntää vähintään kolmea mediaa, joista yhden tulee olla radio. Kategoriassa arvostellaan radion ja muiden medioiden toimenpiteiden integroinnin nerokkuutta sekä radion vahvuuksien hyödyntämistä kampanjassa.

Kaiku-radiomainoskilpailu on kaupallisten radioasemien kattojärjestön RadioMedian järjestämä.

Lisätietoa kilpailusta antaa Inka Luomanmäki, RadioMedia. Sähköposti: inka.luomanmaki@radiomedia.fi ja puh. 040 1657 010.