Hyppää pääsisältöön

Arkisto

RadioGaala 2016 Voittajat. Voit katsoa arkistosivulta vuoden 2015 voittajat

Yleisöäänestys: Vuoden radio-ohjelma
Aamulypsy
Radio Suomipop
Annin, Jaajon sekä Perälän luotsaama Aamulypsy voitti radio-ohjelmakategorian ylivoimaisesti. Yleisöäänestyksessä se sai jälleen yli puolet annetuista äänistä.
Yleisöäänestys: Vuoden radiojuontaja
Jaajo Linnonmaa
Radio Suomipop
Koko kansan suosikiksi noussut Jaajo äänestettiin vuoden radiojuontajaksi jo kuudetta kertaa. Yleisö antoi Jaajolle kolmanneksen äänistä.
Yleisöäänestys: Vuoden kotimainen radiobiisi
Tarkenee
JVG
Vuoden radiobiisiksi Suomen kansa äänesti ylivoimaisesti JVG:n Tarkenee.
Vuoden kotimainen radioartisti/-yhtye
Sanni
Radioasemat valitsivat Sannin vuoden radioartistiksi.
Vuoden radio - paikallinen
Radio Ramona
Voittaja on onnistunut hienosti yhdistämään sisällössään paikallisuuden sekä kiinnostavat, valtakunnalliset persoonat. Kanava saa kiitosta innovatiivisuudestaan ja se kuulostaa kokoaan suuremmalta. Lisäksi kanava on vuoden aikana kasvattanut merkittävästi liikevaihtoaan.
Vuoden radio - valtakunnallinen
Radio Suomipop
Radio Suomipop on jatkanut kasvuaan useana vuonna. Viime vuonna se nousi markkinajohtajaksi. Kyse ei ole sattumasta, vaan tavoitteeseen on päästy määrätietoisella työllä. Kanava on säilyttänyt tuoreutensa ja Suomen ykkönen tehdään puhtaasti kotimaisella sisällöllä.
Vuoden myyntitiimi
Radio Porin myyntitiimi
Radio Pori
Voittajatiimin saavutukset ovat kovia niin tiimin koko kuin markkina-alueen haasteellisuus huomioon ottaen.
Vuoden asiakaspromootio
Pappien pesula
Bassoradio ja Kirkkohallitus
Pappien pesula vetosi tuomaristoon erikoisuudellaan, luovuudellaan ja rohkeudellaan. Voittaja ylitti myös muiden medioiden uutiskynnyksen ja jalkautuminen suoritettiin kirjaimellisesti. Erinomaista mielikuvamarkkinointia kanavan kohderyhmässä.
Vuoden radiopromootio
Radio Helsingin joukkorahoituskampanja
Voittajakampanja nousi kahvipöytäkeskusteluihin. Rohkeassa hankkeessa oli riski kasvojen menettämisestä, mutta haastava tilanne käännettiin positiiviseksi. Kanava on kampanjan myötä onnistunut myös mainosmyynnissä.
Vuoden radiotapahtuma
Apulannan konsertti
Radio Rock
Tapahtumaa kehuttiin kategorian innovatiivisimmaksi ehdokkaaksi. Apulannan konsertin kohdalla kanava otti riskin uuden tapahtumamallin kanssa ja kiitosta sai myös bändin oma aktiivisuus. Konsertti oli taloudellinen menestys. Tuomaristo piti myös konsertin ennakkopaloja huikeina.
Vuoden digitoteutus
Supla
Nelonen Media
Tuomaristo piti voittajaa kategoriansa selkeänä ykkösenä. Merkittävää on se, että Supla muuttaa rohkeasti radion käyttötottumusta. Tuomariston mukaan Supla nostaa puheradiota uudella tavalla ja se korostaa sisällön merkitystä.
Vuoden radioammattilainen
Leena Lampenius
Nelonen Media
Tuomariston mukaan Lampenius on ominaisuuksiltaan todellinen ammattilainen. Hänen erikoisalanaan on lukujen raportointi ja analysointi. Raudanlujan Lampeniuksen tekemä työ on auttanut työnantajansa kasvua, ilman häntä työyhteisö olisi ollut pulassa.
Vuoden radiotoimittaja
Anna Perho
Supla, Nelonen Media
Anna tuo tuttuihin aiheisiin uusia näkökulmia ja lähestymistapoja. Hän sai tuomaristolta kiitosta erityisesti henkilöhaastatteluistaan ja tarinankerronnastaan. Hän tuottaa kiinnostavaa journalistista sisältöä ja näyttää mallia radiopersoonasta, jonka voi kokea myös ystäväksi.
Vuoden ohjelmapäällikkö
Kristiina Komulainen
Loop
Jo toisen kerran vuoden ohjelmapäälliköksi palkittu Komulainen saa kehuja tuomaristolta monipuolisuudestaan ja kuulijalukujen onnistuneesta kehityksestä kanavan alkuhuuman jälkeen. Komulaisen oman persoonan arvo näkyy myös numeroissa.
Vuoden musiikkipäällikkö
Mikko Koivusipilä
Nelonen Media
Jo kolmannen kerran peräkkäin palkittu musiikkipäällikkö toimii ansiokkaasti kuuden erilaisen radiokanavan parissa. Kovia tuloksia aikaansaanut Koivusipilä seuraa kuulijoita ja toimii monella kentällä. Hän yksinkertaisesti osaa työnsä.
Vuoden levy-yhtiöpromoottori
Ramona Forsström
Warner Music Finland
Radioasemat nostivat jälleen Ramonan voittoon. Asemat kehuivat Ramonan hoitavan kaiken viimeisen päälle ammattimaisesti pilke silmäkulmassa. Tämä voitto on Ramonalle historiallisesti jo 7. perättäinen.
Vuoden levy-yhtiö
Warner Music Finland
Radioasemat valitsivat Warner Music Finlandin vuoden levy-yhtiöksi. Asemat kehuivat levy-yhtiötä aktiiviseksi ja innovatiiviseksi. Levy-yhtiö tekee töitä radioiden kanssa ja näkee radion edelleen vahvana kumppanina.
Vuoden äänituotanto
Joulupukin kuumalinja
Radio Rock
Kohderyhmänsä ja brändinsä kuuloinen. Erittäin hyvä käsikirjoitus sekä tuotanto, hienoa tarinnallista kerrontaa.

Jaa sivu